Aslan kupasına kavuştu,

Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibinin 3 puan önünde şampiyon olan Galatasaray, kupasını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen görkemli bir törenle aldı.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 08:10
Aslan kupasına kavuştu,






Aslan kupasına kavuştu,

    Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibinin 3 puan önünde şampiyon olan Galatasaray, kupasını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen görkemli bir törenle aldı.Florya Metin Oktay Tesisleri’nden yola çıkan takım otobüsünü  40 bin 253 taraftarca muhteşem bir atmosferde karşılandı.      

   Galatasaray Kulübünün kurulduğu yılı temsilen saat 19:05’te başlayan kutlama programı 6 LED ekranla taraftarlara aktarılırken DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, tüm tribünlere asılan 21 özel bayrak, alev makineleri, discoball logolar, payroteknik gösterisi ve çok daha fazlası şampiyonluk kutlamasını muhteşem bir şölene çevirdi.

   Müzik grubu Gripin, şarkıcı Berkay ve Aleyna Tilki verdikleri mini konserle kutlamaya renk kattı. Oyuncular  2018-2019 iç saha formasıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda kurulan sahneye çıkarken şampiyonluk kupası 21:50'de takımımızın ellerinde yükseldi. Kupayı TFF Başkan Vekili Ali Dürüst ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu oyunculara takdim etti.

   Şampiyonluk töreni, takımımızın kupayla tribünleri selamlaması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Kutlama sonrası kısa bir açıklama yapan Fatih Terim ise şu ifadeleri kullandı: “Güzel bir kutlamaydı. Allah inşallah bizi hep beraber mutlu eder. İlklerin takımı Galatasaray olarak ilklerin formasıyla bu gece burada şampiyonluğu kutladık.”

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.