Aslan Rize'de çoştu I Ç.Rizespor 0-Galatasaray 4

Galatasaray deplasmanda Rizespor'u 4-0 yendi.

28 Kasım 2020 Cumartesi 20:51
Aslan Rize'de çoştu I Ç.Rizespor 0-Galatasaray 4






Aslan Rize'de çoştu I Ç.Rizespor 0-Galatasaray 4

    Galatasaray deplasmanda Rizespor'u 4-0 yendi.Süper Lig’in 10. haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 4-0 kazandı.

Galatasaray’ın gollerini 45+1’de penaltıdan, 52 ile 79. dakikalarda Mbaye Diagne ve 86. dakikada Taylan kaydetti. Çaykur Rizespor’da ise 9 ve 77. dakikalarda sarı kart gören Boldrin takımını 10 kişi bıraktı.

Galatasaray bu sonuçla yenilmezlik serisini 5 maça çıkarıp 20 puana yükseldi. Çaykur Rizespor ise 9 maç sonunda 12 puanda kaldı. Karadeniz ekibi gelecek hafta Karagümrük ile deplasmanda; Galatasaray ise sahasında Hatayspor ile karşılaşacak.

Çaykur Rizespor: Gökhan, Moroziuk, Meriah, Emir, Melnjak, Abdullah (Onur dk. 65), Donsah, Baiano, Samudio (Fernando dk. 65), Boldrin, Skoda (Remy dk. 65)

Teknik Direktör: Stjepan Tomas

Galatasaray: Fatih, Linnes, Marcao, Donk, Emre Taşdemir (Şener dk. 89), Taylan, Feghouli, Emre Akbaba (Ömer dk. 89) , Oğulcan (Sekidika dk. 78), Emre Kılınç (Kerem A. dk. 89), Diagne (Ali Yavuz dk. 90)

Teknik Direktör: Fatih Terim

Goller: Diagne (dk. 44, 52 ve 79), Taylan Antalyalı (Galatasaray)

Kırmızı Kart: Boldrin (dk. 77) (Çaykur Rizespor)

Sarı Kartlar: Boldrin, Baiano, Emir, Melnjak, Moroziuk (Çaykur Rizespor), Fatih Öztürk (Galatasaray)

Anahtar Kelimeler:
Çaykur RizesporGalatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.