Aslan turu 7 golle geçti....Galatasaray 7 -Kastamonuspor 0

19 Ekim 2022 Çarşamba 22:46
Aslan turu 7 golle geçti....Galatasaray 7 -Kastamonuspor 0






Aslan turu 7 golle geçti....Galatasaray 7 -Kastamonuspor 0

   Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur elema maçında Galatasaray evinde Kastamonuspor'u 7-0 yenerek 4. tura yükseldi.NEF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Yiğit Arslan yönetti.Karşılaşmanın 27. Dakikasında Galatasaray Ramazan Işık’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.39. dakikada Galatasaray Haris Seferovic ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Galatasaray’ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 53. Dakikada Galatasaray Bafetimbi Gomis ile skoru 3-0 yaptı.56. dakikada Galatasaray Milot Rashica ile 4-0 öne geçti.65. dakikada Galatasaray Mathias Rosse ile skoru 5-0 yaptı.74. dakikada Galatasaray Kerem Aktürkoğlu ile skoru 6-0 yaptı.71. dakikada Galatasaray Hamza Yiğit Akman ile skoru 7-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Galatasaray evinde Kastamonuspor'u 7-0 yenerek 4. tura yükseldi.

Galatasaray:Okan Kocuk, Leo Dubois, Patrick van Aanholt, Mathias Ross, Emin Bayram, Berkan Kutlu, Milot Rashica, Sergio Oliveira, Haris Seferovic, Bafetimbi Gomis , Yusuf Demir    

Teknik Direktör:Okan Buruk

Kastamonuspor:Sefa Mücahid Çirişoğlu, Şaban Özel, Faruk Öcal, Kemal Can Aydemir, Ramazan Işık, Hakan Olkan, Amir Arli, Ayhan Gürbüz, Mustafa Çaylı, Efe Görgülü, Ömer Faruk Yücel  

Teknik Direktör:Metin Akpunar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.