Atletico Madrid finalde

 Atletico Madrid Arsenal'i kupanın dışına attı ve finale adını yazdırdı

04 Mayıs 2018 Cuma 08:51
Atletico Madrid finalde






Atletico Madrid finalde

   Atletico Madrid Arsenal'i kupanın dışına attı ve finale adını yazdırdı.UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid, yarı final ilk maçında 1-1 berabere kaldığı Arsenal'i İspanya'da 1-0 mağlup ederek finale yükseldi. UEFA Avrupa Ligi yarı finali ikinci maçında Atletico Madrid, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Arsenal'i İspanya'da ağırladı.

   İlk maçta tribüne gönderilen Diego Simeone, mücadeleyi Wanda Metropolitano'nun koltuklarından takip etti. Mücadelenin ilk dakikalarında karşılıklı ataklar olsa da iki takım da gole ulaşamadı. Karşılaşmanın 7. dakikasında Arsenal'de Laurent Koscielny, 7. dakikada topsuz alanda yerde kaldı. Gözyaşlarıyla oyundan ayrılan Koscielny'nin yerine oyuna dahil olan isim Chambers oldu. İlk yarının uzatma dakikalarında Atletico Madrid, Diego Costa'nın golüyle Arsenal karşısında 1-0 öne geçti. ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

   İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Arsenal oldu. İngiliz ekibi, Lacazette ile yakaladığı gol şanslarını değerlendiremedi. Atletico Madrid, maçın ilerleyen dakikalarında Arsenal karşısında oyun üstünlüğünü eline alsa da rakibi karşısında farkı 2'ye çıkaracak golü bulamadı. Mücadele Atletico Madrid'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi ve Madrid ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselen ekip oldu.

   Sezon sonunda Arsenal'den ayrılacağını açıklayan Arsene Wenger, Arsenal'in başındaki son Avrupa mücadelesine çıktı.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
Atletico MadridArsenal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.