Avek Otomotiv bu yıl da Turkcell Gelibolu Maratonu'nda

‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen Turkcell Gelibolu Maratonu binlerce kişinin katılımıyla 14 Ekim tarihinde koşuldu. 

30 Ekim 2018 Salı 19:23
Avek Otomotiv bu yıl da Turkcell Gelibolu Maratonu'nda






Avek Otomotiv bu yıl da Turkcell Gelibolu Maratonu'nda

Truva Antik Kenti’nin UNESCO Dünya Mirasları Listesi’ne dahil edilmesinin 20. yılı sebebiyle tüm dünyada kutlanan 2018 Troya Yılı’nın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Turkcell Gelibolu Maratonu’na bu yıl da ilgi oldukça yoğundu. Türkiye’nin ‘Barış’ temalı ilk ve tek maratonu; Halk koşusunun da içerikte olduğu dört kategoride gerçekleşti.

 
Avek Otomotiv, temsil ettiği Volkswagen, Audi, SEAT ve SKODA marka otomobiller ile  maratonun taşıma, öncü ve bunun gibi tüm araç ihtiyaçlarını karşılayarak organizasyona destek verdi.
 
Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl para ödülleri de verilen etkinlikle, değişik kategorilerde dereceye giren katılımcılara toplamda 100.000 TL para ödülü dağıtıldı. 42 kilometrelik parkuru erkeklerde Etiyopyalı atlet Getaye Gelaw, kadınlarda da Svetlana Sepeliova ilk sırada tamamladı. Yarı maratonda şampiyonluk erkeklerde Fetene Alemu, kadınlarda ise Fatma Demir’in oldu. 10 kilometrelik koşuda ise birincilik erkeklerde Ramazan Özdemir, kadınlarda Burcu Subatan’a gitti. 


 
Yalnızca Türkiye’den değil dünyanın çeşitli yerlerinden, her yaştan binlerce sporseverin bir araya gelmesiyle oldukça renkli anlar yaşanan etkinlik alanında Avek Otomotiv aynı zamanda, temsil ettiği markaların en yeni model araçlarını sergileyerek sporseverler ile buluşturdu. 
 
Avek yetkilileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Turkcell Gelibolu Maratonu’nda sponsor olarak yer almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek; sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.