Aykut Kocaman'dan maç sonu şok sözler

  Süper Lig’in 8. haftasında Karagümrük’e deplasmanda 3-1 mağlup olan Başakşehir’de teknik direktör Aykut Kocaman,istifa edeceğini açıkladı.

01 Ekim 2021 Cuma 22:59
Aykut Kocaman'dan maç sonu şok sözler






Aykut Kocaman'dan maç sonu şok sözler

    Süper Lig’in 8. haftasında Karagümrük’e deplasmanda 3-1 mağlup olan Başakşehir’de teknik direktör Aykut Kocaman,istifa edeceğini açıkladı.Geçen sezon takımın başına geçen Kocaman, bu sezon 8 maçta sadece 6 puan toplayabildi. Deplasmanda puan kazanamayan Aykut Kocaman, “8 maç, 6 mağlubiyet, 2 galibiyet. Kabul edilebilir değil, bunun bir bedeli olacak. Yönetime istifamı sunacağım. Ne ben, ne kulüp bu durumu hak etmiyor” açıklamasını yaptı.

Kocaman’ın maç hakkındaki yorumu ise şöyle;

“Mağlubiyet istenmeyen bir durum. Bugünkü mağlubiyet kabul edilebilir değil. Karagümrük bizimle oynadı. Özellikle ilk yarıda A’dan Z’ye oyunun hakimiydiler, tebrik ediyorum hocayı ve tüm takımı. Oyunu doğru şekilde oynadılar. Karagümrük’ün zaaflarına odaklandık ama gerçekten görüntü olarak acemi göründük. Bunları değerlendiren bir Karagümrük vardı. 2. yarıda çırpınışımız bir şeyi değiştirecek gibi gözükmüyordu. Fazla bir şey konuşmanın pek anlamı yok.”

(Skor)

Son Güncelleme: 02.10.2021 08:21
Anahtar Kelimeler:
BaşakşehirAykut Kocaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.