Azeri Kung Fu'culardan, Ermeni rakiplerine meydan dayağı

Ukrayna'da düzenlenen Avrupa Kung Fu Şampiyonası sırasında Ermeni sporcuların sataşması üzerine başlayan kavga tüm salona yayıldı. Ermeni Kung Fu'cular şampiyonaya geldiğine pişman oldu.

17 Mayıs 2016 Salı 03:16
Azeri Kung Fu'culardan, Ermeni rakiplerine meydan dayağı






Azeri Kung Fu'culardan, Ermeni rakiplerine meydan dayağı


Ukrayna'nın Lviv kentinde 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Kung Fu Şampiyonası'nda Azeri ve Ermeni sporcular birbirine girince ortalık savaş alanına döndü.

Azeri takımının şampiyonadan diskalifiye edilmesine yol açan kavga, Azeri bir sporcuyla Karabağlı bir Ermeni sporcunun ringde mücadele ettiği sırada, ring kenarında antrenörler arasında çıkan tartışmanın ringe de yansımasıyla başladı.

Ringdeki sporcuların karşılaşmayı bırakıp birbirine girmesinden sonra, her iki takımın antrenör ve diğer sporcularının da ringe dalmasıyla ortalık karıştı.

Sopalar ve sandalyelerin de kullanıldığı kavga ancak polisin müdahalesiyle durdurulabilirken, Azeri takımı şampiyonadan diskalifiye edildi. Arbededen geriye bu görüntüler kaldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.