Aziz Yıldırım'a ibra şoku

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ve eski bazı yöneticiler ibra edilmediler.

27 Kasım 2018 Salı 08:15
Aziz Yıldırım'a ibra şoku






Aziz Yıldırım'a ibra şoku

   Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım ve eski bazı yöneticiler ibra edilmediler.Fenerbahçe Futbol AŞ'nin olağan genel kurul toplantısında eski başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, Ozan Balaban, Önder Fırat ibra edilmedi.
Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamaya göre, Fenerbahçe Futbol AŞ’nin 1 Haziran 2017 ile 31 Mayıs 2018 özel hesap dönemini kapsayan faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu üyelerinin ayrı ayrı ibrası, olağan genel kurul toplantısında pay sahiplerinin oylamasına sunuldu.
    Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Mithat Yenigün, Ozan Balaban ve Önder Fırat bu hesap dönemi içindeki faaliyetlerinden dolayı ibrası için yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine ibra edilmedi.
   Diğer yandan, sarı-lacivertli kulübün yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük ise ibra edildi.enerbahçe Futbol Anonim Şirketi’nin 01.06.2017 – 31.05.2018 özel hesap dönemine ait ertelenen Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım 2018 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ve diğer değerli pay sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
   Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle;
Genel Kurul’da, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından eski icracı Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 01.06.2017 – 31.05.2018 özel hesap dönemini kapsayan 2017 yılı faaliyetlerinden dolayı ibrası hususunda oy kullanılmayıp çekimser kalınmıştır.

Bilindiği üzere, Fenerbahçe Futbol A.Ş., son 5 faaliyet yılını zararla kapatmış bir şirkettir ve bu süre zarfında bağımsız denetim kuruluşları tarafından her sene hazırlanan bağımsız denetim raporlarında şirketin borca batık durumuna dikkat çekilmiştir.

Bu olumsuz emarelere rağmen geçmiş faaliyet yılında eski icracı Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından önlemler alınarak farklı bir yön çizildiği görülmemiştir. Bu nedenle geçmiş faaliyet yılında Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin iyi yönetildiğine dair somut görüş oluşamamıştır ve eski icracı Yönetim Kurulu Üyelerinin 01.06.2017 – 31.05.2018 özel hesap dönemini kapsayan 2017 yılı faaliyetlerinden dolayı ibrası hususunda herhangi bir yönde oy kullanılmayarak çekimser kalınmasına karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeAziz Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.