Bandırmaspor yenilgiye üzüldü

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, kendi sahalarında 2-1 kaybettikleri Kırklarelispor karşılaşması ile ilgili şunları söyledi: Kılıç, "Maçın içerisinde öne geçtik....

07 Eylül 2015 Pazartesi 09:49
Bandırmaspor yenilgiye üzüldü






SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, kendi sahalarında 2-1 kaybettikleri Kırklarelispor karşılaşması ile ilgili şunları söyledi:
Kılıç, "Maçın içerisinde öne geçtik. Maçın başında attığımız golün avantajını iyi kullanmamız gerekiyordu. Maçın son dakikalarına doğru ataklardaki eksik kalışımıza karşın savunmayı daha iyi yapmamız gerekiyordu. Bunu yapamadık" dedi.
HAKEM HATA YAPTI
Maçın hakemi Ali Zağlı’nın verdiği penaltıların yanlış olduğunu öne süren teknik direktör Kemal Kılıç, "Özellikle 86'ıncı dakikada verilen penaltı kararı kurala göre de yanlıştır.
Bizim oyuncumuz son adama penaltı yapmışsa bunun karşılığı sarı değil direkt kırmızı kart olmaydı. Maçın hakemi sarı kart göstererek oyuncumuz çift sarı karttan oyun dışı bıraktı. Kendisi adına korkunç bir hata. Kendisine pozisyonları tekrar izlemesini tavsiye ediyorum. Çok önemli üç puan kaybettik. 1 puana çok üzülecekken onu da alamadık. Takım olarak bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.