Banvit, Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk ediyor

Beşiktaş Sompo Japan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında deplasmanda Banvit ile karşılaşacak.

25 Mayıs 2018 Cuma 08:23
Banvit, Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk ediyor






Banvit, Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk ediyor

   Beşiktaş Sompo Japan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında deplasmanda Banvit ile karşılaşacak. Seride iki galibiyet elde edecek takım yarı finale yükselecek. Siyah beyazlılar, serinin ilk maçından 79-77 mağlup ayrıldı. Ligde normal sezonda dördüncü olan Beşiktaş Sompo Japan, beşinci Banvit ile çeyrek final ikinci maçına çıkacak. Bu akşam saat 20.45 te başlayacak mücadele, Kara Ali Acar Spor Salon'unda  oynanacak.  

   Beşiktaş Sompo Japan hocası Ufuk Sarıca ilk maçta saha avantajlarını iyi değerlendiremediklerini, serinin ikinci maçında deplasmanda galip gelerek avantajın yine kendilerine geçmesine çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.