Barcelona kaybetmeye devam ediyor

Barcelona'da düşüş devam ediyor.

29 Eylül 2018 Cumartesi 22:46
Barcelona kaybetmeye devam ediyor






Barcelona kaybetmeye devam ediyor

    Barcelona'da düşüş devam ediyor.Barcelona evinde ağırladığı Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kalarak 3 puandan oldu.İspanya La Liga 7. hafta karşılaşmasında Athletic Bilbao'yu ağırlayan Barcelona sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı son anlarda bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Katalanlar üst üste üçüncü haftadan da galibiyet alamadan ayrıldı.

 İspanya La Liga 7. hafta mücadelesinde Athletic Bilbao ile karşılaşan Barcelona taraftarı önünde sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.Lionel Messi’nin yedek kulübesinde başladığı mücadelenin 41. dakikasında Athletic Bilbao 1-0’lık üstünlüğü sağlayan golü buldu. Markel Susaeta’nın asistinde Oscar de Marcos golü atan isim oldu.

İlk yarısı 1-0 Athletic Bilbao’nun üstünlüğü ile sona eren maçın 55. dakikasında Lionel Messi oyuna girdi.Karşılaşmanın 80. dakikasında ise Dembele’nin yerine oyuna giren Munir El Haddadi, Lionel Messi’nin 84. dakikadaki asistini gole çevirdi ve skoru 1-1 yaptı.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Barcelona ligde üst üste üçüncü haftayı da galibiyet alamadan kapattı. Bu sonucun ardından Barcelona 14, Athletic Bilbao ise 7 puana ulaştı.

Katalan ekibi gelecek hafta Valencia deplasmanına konuk olurken Athletic Bilbao sahasında Real Sociedad’ı ağırlayacak.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
BarcelonaAthletic Bilbao
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.