Başakşehir gole hasret kaldı....Başakşehir 0- Göztepe 0

Geçen senonun şampiyonu Medipol Başakşehir bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada gol atamadı.

03 Ekim 2020 Cumartesi 17:44
Başakşehir gole hasret kaldı....Başakşehir 0- Göztepe 0






Başakşehir gole hasret kaldı....Başakşehir 0- Göztepe 0

   Geçen senonun şampiyonu Medipol Başakşehir bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada gol atamadı.Süper Lig’in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile Göztepe karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir'in puan kaybı bu maçta da devam etti. Karşılaşmada 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı: 0-0.

   Lig'de oynadığı 3 maçta da puan alamayan Medipol Başakşehir Başakşehir, Göztepe’ye maç boyunca 1 şut imkanı verdi. İzmir temsilcisi karşılaşma boyunca isabetli şu çekemedi.Topa hakim olanMedipol  Başakşehir’in 20’nin üstündeki şut girişimde sadece 4 isabet çıktı.Süper Lig’in son şampiyonu bu sezon oynadığı 4 maçta gol atamazken, bu karşılaşmayla birlikte ilk puanını almış oldu.Göztepe ise üst üste 3. beraberliğini alırken 4 hafta sonunda puanını 6’ya yükseltti.

   Milli ara sonrasında Göztepe sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Başakşehir ise Trabzonspor deplasmanına çıkacak.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.