Başakşehir’li Güreş Severler İftar’da Buluştu

Başakşehir Güreş Kulübü ve Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda sporcu, aileleri ve davetliler katıldı.

13 Haziran 2018 Çarşamba 17:16
Başakşehir’li Güreş Severler İftar’da Buluştu






Düzenlenen iftar programına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, AK Parti 3. bölge Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Başakşehir Güreş Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Sadin Bakır, Zafer Uyumaz, sporcular, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, iftar davetine katılan sporcularla, aileleriyle ve davetlilerle yakından ilgilenerek masaları gezerek tek tek tokalaştı ve tuttulan oruçların kabul olması dileğinde bulunarak, yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Başakşehir Güreş Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Yıldırım yaptığı selamlama konuşmasında “İftar vesilesi ile biraraya gelen sporcu ve ailerimize hoşgeldiniz diyorum, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, Rabbim'den birliğimizi ve dirliğimizi daim etmesini diliyorum ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

İftar programında bir konuşma yapan AK Parti 3. Bölge Milletvekili Feyzullah Kıyıklık “Bu kadar güzel insan buraya toplanmışsınız Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin, bizde ülkemize hizmet için yıllardır siyaset ile uğraşıyoruz, sizin adınıza yıllarca belediye başkanlığı ve milletvekilliği yaptım, bu ülke nerelerden buralara geldi en yakından bilen bir kardeşinizim, bu millet bunları hak etmiyordu, bir cesur yürek çıktı ve bu memlekete çok hizmetler etti, bu hizmetlerin devamı için tüm vatandaşlarımızın tekrar desteğine ve oyuna talibiz.” şeklinde konuştu.

Daha sonra güreş antreman salonunu gezen AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Başakşehir Güreş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcu velileriyle sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.