Başkan Ali Koç derbide tribünde

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yarın oynanacak derbide tribünde olacak.

01 Kasım 2018 Perşembe 08:04
Başkan Ali Koç derbide tribünde






Başkan Ali Koç derbide tribünde

   Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yarın oynanacak derbide tribünde olacak.Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 9 yıl sonra ilk kez sarı lacivertli kulübün başkanı tribünde olacak...Spor Toto Süper Lig 11. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 9 yıl sonra bir ilk yaşanacak.
   Fenerbahçe, başkanlık düzeyinde tam 9 yıl sonra Galatasaray deplasmanında ilk kez temsil edilecek. Eski Başkan Aziz Yıldırım, son olarak 2009 yılında Galatasaray deplasmanına gitmişti.

 

    TT Stadı'na ezeli rakipten ilk kez bir başkan gelecek. Ali Koç, yönetici olarak 2011'deki derbiyi TT Stadı'nda izlemişti.

Avis ile sponsorluk anlaşması imzalanıyor

   Fenerbahçe Kulübü ile lider global araç kiralama markası Avis arasında Futbol A Takımımızın Forma Göğüs Sponsorluğu anlaşmasının duyurusu yapılacaktır.

“Sahada Beraber Yolda Beraber” diyerek başlayan bu işbirliği ile ilgili basın toplantısı töreni, bugün Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenecek.

   Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Avis Budget Group ve Otokoç Otomotiv’in üst yönetiminin  katılacağı basın toplantısında, Başkan Yardımcımız Burhan Karaçam, Avis Budget Group Uluslararası Başkanı Mark Servodidio ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, sponsorluk anlaşmasına dair açıklamalar yapacak ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaklar. 

 

 

Galatasaray maçı hazırlıklarına devam edildi

   Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 11.haftasında, 2 Kasım Cuma günü, Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını,  Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

   Erwin Koeman yönetimindeki antrenman saat 11.30’da salonda yapılan core çalışması ile başladı. Antrenman daha sonra sahada yapılan ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.

Futbol Takımımız, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.