Baskette finalin adı, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Ligi play-off finalini Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko oynayacak

26 Mayıs 2021 Çarşamba 21:33
Baskette finalin adı, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko






Baskette finalin adı, Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko

    ING Basketbol Ligi play-off finalini Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko oynayacak.ING Basketbol Ligi play-off yarı finali 4'üncü maçında deplasmanda Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka'yı 78-76 mağlup ederek, seride durumu 3-1'e getirdi ve finalde Anadolu Efes'in rakibi oldu.

   Karşılıklı basketlerle başlayan karşılaşmada ilk çeyreği 20-18 geride tamamlayan Fenerbahçe Beko, ikinci çeyrekte soyunma odasına 39-32 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte farkı koruyan ve son çeyreğe 61-53 önde giden Fenerbahçe Beko  karşısında Pınar Karşıyaka 11-0’lık seri ile 64-61 öne geçti.Fenerbahçe Beko kaptan Melih ile 65-64 öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan son bölümü de 78-76 önde geçen Fenerbahçe Beko, adını finale yazdırdı.

Son Güncelleme: 27.05.2021 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.