Bayern München maç fazlasıyla lider....Hertha Berlin 2 - Bayern München 3

Almanya Bundesliga 13. hafta maçında Bayern München deplasmanda Hertha berlin'i 3-2 yendi.

05 Kasım 2022 Cumartesi 19:24
Bayern München maç fazlasıyla lider....Hertha Berlin 2 - Bayern München 3






Bayern München maç fazlasıyla lider....Hertha Berlin 2 - Bayern München 3

   Almanya Bundesliga 13. hafta maçında Bayern München deplasmanda Hertha berlin'i 3-2 yendi.Karşılaşmanın 12. Dakikasında Bayern München Jamal Musiala ile 1-0 öne geçti.37. dakikada Bayern München, Maxim Choupo-Moting skoru 2-0 yaptı.38. dakikada Bayern München, Maxim Choupo-Moting ile 3-0 öne geçti.40. dakikada Hertha berlin Dodi Lukebakio ile skoru 3-1 yaptı.45. dakikada Hertha Berlin Davie Selke ile durumu 3-2 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Bayern München’nin 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci Yarı

   Karşılaşmanın ikinci yarısında  64. Dakikada Bayern München’de Alphonso Davies ve Sadio Mane oyundan çıktılar.Yerine Lucas Hermandez ve Kingsley Coman oyuna girdiler.65. dakikada Hertha Berlin’de Suat Serdar, Marvin Plattenhardt ve Davis Selke oyundan çıktılar.yerine Willfred kanga, Maximilian Mittelstadt ve Chidera Ejuke oyuna girdiler.75. dakikada Heetha Berlin’de Marco Richter yerine Myziane Maolida oyuna girdi.Aynı dakika içersinde 78. Dakikada Bayern München’de Serge Gnabry ve Leon Goretzka oyundan çıktılar.Yerine Leroy Sane ve Marcel Sabitzer oyuna girdiler.85. dakikada Hertha Berlin'de Lucas Tousart yerini Kevin-Prince Boateng'e bıraktı.

   Karşılaşmadan Bayern München 3-2 galip ayrıldı.Bu sonuça Bayern München puanını 28 yaparak maç fazlası ile liderlik koltuğuna otururken, Hertha Berlin 11 puanda kaldı. 

Kadrolar;

Hertha Berlin:Oliver Christensen, Agustin Rogel, Jonjoe Kenny, Oliver Kempf, Marvin Plattenhardt, Suat Serdar, Jean-Paul Boetius, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Davie Selke, Marco Richter    

Teknik Direktör:Sandro Schwarz

Bayern München:Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Alphonso Davies, 0Noussair Mazraoui, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Jamal Musiala, Maxim Choupo-Moting, Sadio Mane    

Teknik Direktör:Julian Nagelsmann

Son Güncelleme: 06.11.2022 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.