Bayern Munih'ten gol şov

Bundesliga 5.haftasında  Bayern Münih, evinde  Bochum’u 7-0 mağlup etti.

18 Eylül 2021 Cumartesi 18:37
Bayern Munih'ten gol şov






Bayern Munih'ten gol şov

  Bundesliga 5.haftasında  Bayern Münih, evinde  Bochum’u 7-0 mağlup etti.Karşılaşmanın 17. dakikasında Bayern Munih, Leroy Sane ile 1-0 öne geçti. 27. dakikada Bayern Munih, Joshua Kimmich ile skoru 2-0 yaptı. 32. dakikada Bayern Munih, Serge Gnabry ile  3-0 öne geçti.43. dakikada Bochumlu futbolcu Vasileios Lampropoulos’un kendi kalesineattığı golle maç 4-0 oldu.Karşılaşmanın .lk yarısı Bayern Munih'in 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 61. dakikasında Bayern Munih, Robert Lewandowski ile skoru 5-0 yaptı.65. dakikada Bayern Munih, Joshua Kimmich  ile farkı 6-0 yaptı.79. dakikada Bayern Munih, Eric Maxim Choupo-Moting ile sokru 7-0  yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Bayern Munih karşılaşmadan 7-0 gallip ayrıldı. Bayern Münih üst üste dördüncü galibiyetini alarak puanını 13’e çıkardı. Bochum ise 3 puanda kaldı. Lewandowski ise 13 iç saha maçında üst üste gol atarak rekor kırdı.

 

Anahtar Kelimeler:
Bayern MünihBochum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.