BB Erzurumspor 0- Çaykur Rizespor 0

 BB Erzurumspor evinde Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı

03 Ekim 2020 Cumartesi 17:50
BB Erzurumspor 0- Çaykur Rizespor 0






BB Erzurumspor 0- Çaykur Rizespor 0

   BB Erzurumspor evinde Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı.Bu sonuçla BB Erzurumspor  puanını 7 yaptı, galibiyet hasreti süren Rizespor ise 2 puana çıktı.Çaykur Rizespor ise bu sonuçla ligdeki ikinci puanını aldı. Rizespor lige istediği girişi yapamazken dört maçta yalnızca iki gol atabildi. Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından Rizespor, MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Erzurumspor ise Hatayspor deplasmanına gidecek.

 

BB ERZURUMSPOR: Farnolle, Mina, Hasan, Kaan, Murat, Boumal (Donald 69′), İbrahim, Obertan (Sissoko 74′), Novikovas, Emrah, Muhammed (Ömer 69′)

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Moroziuk, Dilaver, Meriah, Melnjak, Fabricio, Doğan (Donsah 46′), Yasin (Abdullah 60′), Boldrin, Michalak (Samudio 59′), Remy (Skoda 90+3′)

TEKNİK DİREKTÖR: Stjepan Tomas

SARI KARTLAR: Hasan / Remy, Boldrin, Donsah

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.