BB Erzurumspor deplasmanda kazandı

Süper Lig’in 35. haftasında Yukatel Denizlispor, evinde BB Erzurumspor’a 3-2 mağlup oldu.

17 Nisan 2021 Cumartesi 17:59
BB Erzurumspor deplasmanda kazandı






BB Erzurumspor deplasmanda kazandı

   Süper Lig’in 35. haftasında Yukatel Denizlispor, evinde BB Erzurumspor’a 3-2 mağlup oldu.Karşılaşmanın 2. dakikasında BB Erzurumspor,Emrah Başsan ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca BB Erzurumspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında Yukatel Denizlispor 46. dakikada Rodallega ile durumu 1-1 yaptı.64. dakikada  Yukatel Denizlispor, Rodallega ile 2-1 öne geçti.79. dakikada BB Erzurumspor, Rashani ile durumu 2-2 yaptı.86. dakikada BB Erzurumspor Rashani ile 3-2 öne geçti Karşılaşmada başka gol olmadı ve BB Erzurumspor maçı 3-2 kazandı.

   Bu sonucun ardından Erzurumspor 31 puana yükselirken Denizlispor 26 puanda kaldı.Süper Lig 36 haftasında BB Erzurumspor, Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.Yukatel Denizlispor ise deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Yukatel Denizlispor: Cenk Gönen, Leismann, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Sakıb, Murawski, Özer, Diskerud, Sacko, Sagal, Rodallega

BBErzurumspor: Göktuğ, Murat, Adolphe, Hasan, Leo, Omolo, Petrus, Obertan, Emrah, Novikovas, Gomes

   

  

Son Güncelleme: 17.04.2021 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.