BB Erzurumspor evinde kaybetti

 BB Erzurumspor evinde ağırladığı Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilerek 3 puandan oldu.

09 Aralık 2018 Pazar 17:05
BB Erzurumspor evinde kaybetti






BB Erzurumspor evinde kaybetti

   BB Erzurumspor evinde ağırladığı Evkur Yeni Malatyaspor'a yenilerek 3 puandan oldu.Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 15. hafta mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olan Evkur Yeni Malatyaspor, 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak yükselişini sürdürdü.Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında BB Erzurumspor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, deplasmanda aldığı 3-1’lik galibiyetle zirve takibini sürdürmeyi başardı.

     Bu sezon Süper Lig’in flaş ekiplerinden olan Evkur Yeni Malatyaspor, Erzurumspor deplasmanında 44. dakikada Jasmin Scuk’un attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.İkinci yarıda beraberlik için bastıran konuk ekip Malatya, 67. dakikada Mitchell Donald ile beraberliği sağlarken 78. dakikada Eren Tozlu’nun golüyle 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi.Erzurumspor’un skoru eşitleme çabaları sonuçsuz kalırken 90+5’te yine Eren Tozlu’nun attığı gol maçın skorunu belirledi ve Evkur Yeni Malatyaspor 3-1’lik galibiyeti elde etmeyi bildi.

   Bu sonuçla 25 puana ulaşan Yeni Malatya dördüncü sıraya yerleşirken Erzurumspor ise 14 puanda kaldı.Erzurumspor gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşırken Yeni Malatyaspor ise sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.