BB.Erzurumspor galibiyete hasret kaldı I BB Erzurumspor 0 -Y.Denizlispor 2

Süper Lig’de BB Erzurumspor ve Denizlispor’un karşılaşmasında galip gelen 2-1’lik skorla Ege temsilcisi oldu.

23 Aralık 2020 Çarşamba 19:07
BB.Erzurumspor galibiyete hasret kaldı I BB Erzurumspor 0 -Y.Denizlispor 2






BB.Erzurumspor galibiyete hasret kaldı I BB Erzurumspor 0 -Y.Denizlispor 2

   Süper Lig’de BB Erzurumspor ve Denizlispor’un karşılaşmasında galip gelen 2-1’lik skorla Ege temsilcisi oldu.Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın göreve gelmesinin ardından Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Denizlispor, geçtiğimiz günlerde Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Erzurumspor’a konuk oldu.

   Konuk ekip Denizlispor’a galibiyeti getiren golleri 36. ve 55. dakikalarda Hugo Rodallega kaydederken, Erzurumspor’un tek golü 69. dakikada Emrah Başsan’dan geldi.

   Bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan Denizlispor puanını 9 yaptı ve 20. sıraya yükseldi. Aynı puandaki Erzurumspor ise, ligde galibiyet haretini 11 maça çıkartırken üst üste beşinci mağlubiyetini tadarak son sıraya geriledi.

   Erzurumspor ligde bir sonraki maçında Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Denizlispor ise, sahasında MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
BB.ErzurumsporY.Denizlispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.