Beşiktal tat vermiyor

 Beşiktaş son oynadığı hazırlık maçında da gol atamadı.

02 Ağustos 2019 Cuma 22:08
Beşiktal tat vermiyor






Beşiktal tat vermiyor

   Beşiktaş son oynadığı hazırlık maçında da gol atamadı.Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, buradaki üçüncü hazırlık maçında Igor Tudor'un çalıştırdığı İtalyan temsilcisi Udinese'yle karşılaştı. SV Grödig Stadı'nda oynanan karşılaşmada İtalyanlar temsilcimizi 2-0 mağlup etti. Bu skorla Beşiktaş, Avusturya'da oynadığı 3 hazırlık maçında da gol atamamış oldu.

Beşiktaş, Eibar ve Apollon Larisasmaçlarının ardından yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da üçüncü kez sahaya çıktı.

Siyah Beyazlılar, İtalya Serie Atakımlarından, Igor Tudor'un çalıştırdığı  Udinese ile karşılaştı ve 90 dakikadan 2-0 mağlup ayrıldı. Böylece Siyah Beyazlılar, 3. hazırlık maçından da galibiyet alamamış oldu. Kartal bu maçlarda gol de atamadı.

(Fanatik)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşUdinese
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.