Beşiktaş 0 - Antalyaspor 0

 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24. hafta maçında Beşiktaş evinde Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldı.

06 Şubat 2022 Pazar 20:51
Beşiktaş 0 - Antalyaspor 0






  Beşiktaş 0 - Antalyaspor 0

    Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24. hafta maçında Beşiktaş evinde Antalyaspor'la 0-0 berabere kaldı.Maça istekkli ve baskılı başlayan taraf siyah beyazlılar oldu.Karşılaşmanın 34. dakikasında Antalyaspor'da Naldo sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 49. dakikada Antalyaspor'dsa Luiz Adriano sarı kart gördü.64. dakikada Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal sarı kart gördü.78. dakikada Beşiktaş'ta bu sefer Josef de Souza sarı kart gördü.Bundan 4 dakika sonra 80. dakikada Beşiktaş'ta Valentin Rosier sarı kart gördü.89. dakikada Antalyaspor'da Veysel Sarı ve Ruud Boffin sarı kart gördü.Karşılaşmada golsüz tamamlandı.

Beşiktaş: Ersin, Necip, Vida, Montero, Rosier, Pjanic, Can Bozdoğan, Rıdvan Yılmaz, Emirhan İlkhan, Alex Teixeira, Batshuayi.

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Doğukan, Güray, Poli, Fredy, Fernando, Ndao, Adriano, Bünyamin, Veysel.

Süper Lig 24. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lİg 24. Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 25. Hafta Maç Programı;

Tablolar:TFF

Son Güncelleme: 07.02.2022 13:02
Anahtar Kelimeler:
AntalyasporBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.