Beşiktaş 2- Kayserispor 0

  Spor Toto Süper Lig 7. haftada oynanan maçta Beşiktaş, Kayserispor'u 2-0 yendi.

29 Eylül 2018 Cumartesi 22:35
Beşiktaş 2- Kayserispor 0






Beşiktaş 2- Kayserispor 0

  Spor Toto Süper Lig 7. haftada oynanan maçta Beşiktaş, Kayserispor'u 2-0 yendi. Beşiktaş'ın gollerini Vagner Love ve Ricardo Quaresma attı. 90 dakika boyunca üst mücadelenin yaşandığı karşılaşmada taraftar da adeta şov yaptı. Beşiktaş Kayserispor maçı mücadele ile nefesleri kesti. İki takımın da ofansif bir oyun tarzı benimsediği maçta Beşiktaş ilk golünü 34. dakikada ani gelişen atakta, Vagner Love’la duvar pası yapan Quaresma sağdan ceza alanına girdi ve ikiye bir pozisyonda yeniden Brezilyalı oyuncuyu gördü. Love karşı karşıya pozisyonda şutunda kaleci Lung’dan dönen topu düşerken tamamlayarak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

   İkinci yarıda da iki takım gol yollarında arayışlarını sürdürürken Beşiktaş 71. dakikada Ljajic’in pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topu alan Gökhan Gönül’ün yerden vuruşunda direkten dönen top Quaresma’nın önünde kaldı. Portekizli de altı pasın hemen dışından nefis bir trivelayla topu ağlara yolladı ve maçın skorunu 2-0 olarak tayin etti.

Sözcü

Son Güncelleme: 29.09.2018 19:42
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.