Beşiktaş 2- Kayserispor 0

 Beşiktaş Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  32. haftasında Kayserispor'u konuk etti.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 22:29
Beşiktaş 2- Kayserispor 0






Beşiktaş 2- Kayserispor 0

   Beşiktaş Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  32. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşmayı Tosic ve Adriano'nun golleriyle 2-0 kazanan siyah beyazlılar, ligde Vodafone Park'taki galibiyet serisini 10'a çıkardı. Bu maç, aynı zamanda Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başında çıktığı 100. lig maçı oldu.

   Siyah beyazlılar, bu sonuçla puanını 65'e yükseltirken, Kayserispor 44 puanda kaldı. Gol perdesini açan isim 31. dakikada Dusko Tosic oldu. Tosic, Quaresma'nın şık ortasında topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 45. dakikada ise Adriano, ceza sahası dışından yaptığı vuruş ile farkı ikiye çıkardı.

   İlk yarı 2-0'lık Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtaki ilk golün sahibi Dusko Tosic, 61. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Kayserispor'da ise Umut Bulut 90. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın kalan bölümünde gol sesi çıkmayınca, kazanan taraf 2-0 ile Beşiktaş oldu.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.