Beşiktaş 3 - Serik Belediyespor 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçlarında Beşiktaş evinde Serik Bellediyespor'u 3-1 yenerek bir üst tura çıktı.

09 Kasım 2022 Çarşamba 23:02
Beşiktaş 3 - Serik Belediyespor 1






Beşiktaş 3 - Serik Belediyespor 1

     Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eleme maçlarında Beşiktaş evinde Serik Bellediyespor'u 3-1 yenerek bir üst tura çıktı.Karşılaşmanın 5. dakikasında Beşiktaş, Nathan Redmond ile 1-0 öne geçtiBeşiktaş 9. dakikada Jackson Muleka ile skoru 2-0 yaptı.Beşiktaş 34. dakikada Dele Alli ile 3-0 öne geçti.37. dakikada Beşiktaş'ta Francisco Montero sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında Serik Belediyespor'da Fırat Arıkan 51. dakikada sarı kart gördü.Karşılaşmanın 66. dakikasında Serik Belediyespor, Harun Kavaklıdere ile skoru 3-1 yaptı.Karşılaşmadan Beşiktaş 3-1 üstün ayrılarak bir üst tura yükseldi.

Beşiktaş:Ersin Destanoğlu, Francisco Montero, Welinton, Tayfur Bingöl, Dele Alli, Atiba Hutchinson, Nathan Redmond, Kerem Atakan Kesgin, Necip Uysal, Oğuzhan Akgün,  Jackson Muleka   

Teknik Direktör.Şenol Güneş

Serik Belediyespor:Mehmet Doğan, Fırat Arıkan, Erdoğan Kaya, Oğuzhan Doğan, İsmet Benli, Mehmet Demirözü, Sergen Yatağan, Sebahattin Usta, Hasan Ali Adıgüzel, Burak Göksel, Muhammet Akpınar    

Teknik Direktör.Cem Kavçak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.