Beşiktaş 4- Çaykur Rizespor 1

  Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.

29 Ekim 2018 Pazartesi 21:51
Beşiktaş 4- Çaykur Rizespor 1






Beşiktaş 4- Çaykur Rizespor 1
    Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi 4 maçtır galip gelemeyen Beşiktaş 4-1'lik skorla kazanarak bu seriye bir son verdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah beyazlılar, 3. dakikada 1-0 öne geçti. Quaresma'nın sağdan çizgiye inerek ön direğe yerden ortaladığı topu Mustafa Pektemek topuğuyla şık bir şekilde filelere gönderdi. Mustafa Pektemek böylece 2018'de Vodafone Park'ta gol atan ilk yerli oldu. 10. dakikada Çaykur Rizespor 10 kişi kaldı. Hakem Bülent Yıldırım, Orhan Ovacıklı'nın Gökhan Töre'ye yaptığı faulü VAR'da inceledi ve ardından bu oyuncuya kırmızı kartını gösterdi.  
   40. dakikada Beşiktaş'ın ikinci golü geldi. Vagner Love'ın ceza sahası içinde kaybettiği topla sağ tarafta buluşan Quaresma'nın ortasında, Mustafa Pektemek kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkaran isim oldu. 

   İkinci yarıya golle başlayan bu kez konuk takım oldu. 49. dakikada kullanılan kornerde Roco ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderi ve fark bire indi. Beşiktaş, 60. dakikada Love'un yerde kalmasıyla bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Quaresma Gökhan'ı geçemedi. Siyah beyazlılar böylece son 8 penaltının 4'ünü kaçırmış oldu. Bu arada pozisyondan hemen sonra Saadane 2. sarı kartını görüp oyundan atıldı. 

   9 kişi kalan rakibi karşısında rahatlayan Beşiktaş, 72. dakikada yine Quaresma'nın başrolde olduğu bir pozisyonda rahatladı. Portekizli'nin çalımı sonrası içeri çevirdiği topa Caner sert vurdu, defansın müdahalesiyle top ağlara gitti. 
Quaresma şov bununla da bitmedi. 79. dakikada Q7 nefis bir orta daha yaptı ve Love kafayla skoru 4-1'e getirdi.Kalan bölümde Beşiktaş rahat bir tempoda maçı tamamladı ve maçtan 4-1 galip ayrıldı. 2 maç sonra kazanan Beşiktaş, puanını 18'e çıkarırken, Ç. Rizespor 8 puanda kaldı. 


STAT: Vodafone Park
HAKEM: Bülent Yıldırım

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Roco, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Love
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Orhan, Brabec, Saadane, Mehmet, Robin, Ali Çamdalı, Koray, Boldrin, Süleyman, Muric
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

Akhisarspor, Göztepe'yi tek golle geçti.

    Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta günü ikinci maçında Akhisarspor evinde Göztepe'yi konuk etti. Son 3 maçta 10 gol 2 gol atabilen Akigo, şeytanın bacağını kırdı ve Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Akhisar, son sıradan kurtulurken, 5 basamak birden yükselme fırsatını kullanamayan Göztepe ise 9. sırada kaldı.
   Süper Lig'in 10. haftasına son sırada giren Akhisarspor, evinde Bayram Bektaş ile sezona kötü başlayan ancak daha sonra aldığı galibiyetlerle toparlanan Göztepe'yi konuk etti. Son maçta galibiyet yüzü görmeyen Akhisarspor, kötü gidişatı Göztepe karşısında bozdu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Akhisarspor'a galibiyeti getiren gol 3. dakikada Josue'den geldi.

   Bu sonucun ardından Akhisarspor 8 puana ulaşarak 17. sıraya yükseldi. Mücadeleyi kazanması halinde 5 basamak yükselecek olan Göztepe ise 15 puan ile 9. sırada kaldı.

Beinsports

Son Güncelleme: 29.10.2018 18:59
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.