Beşiktaş Devler Ligi'ne erken veda etti

Beşiktaş deplasmanda oynadığı karşılaşmada Yunanistan'ın Paok takımına 3-1 yenilerek Devler Kigi'ne veda ett.

26 Ağustos 2020 Çarşamba 07:32
Beşiktaş Devler Ligi'ne erken veda etti






Beşiktaş Devler Ligi'ne erken veda etti

   Beşiktaş deplasmanda oynadığı karşılaşmada Yunanistan'ın PAOK takımına 3-1 yenilerek Devler Kigi'ne veda ett.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. Eleme Turu heyecanı PAOK Beşiktaş maçı ile başladı. Ülkemizin temsilcileri arasında yeni sezonda sahaya ilk çıkan Beşiktaş oldu. Kartal, Selanik deplasmanında ilk 30 dakikada yediği üç golle 3-1 mağlup olarak Devler Ligi macerasını noktaladı. Beşiktaş, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek.

   İlk yarıda gelen gollerle PAOK turu geçerken Beşiktaş özellikle maçın başında oldukça etkisiz bir performans sergiledi. Üç gol de Lens'in savunduğu taraftan gelince Hollandalı eleştirilerin odağı oldu.PAOK turu, 7'de ve 24'te Tzolis ve 30'da Pelkas'ın golleriyle geçerken Beşiktaş'ın tek sayısı 37'de Larin'den geldi. PAOK ayrıca 41'de Akpom'la bir penaltı atışından faydalanamadı, Akpom'un penaltısını Ersin kurtardı.

   Beşiktaş, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan seribaşı olarak devam edecek.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşPAOK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.