Beşiktaş farklı kazandı....Kasımpaşa 2 - Beşiktaş 5

Spor Toto Süper Lig 37.hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa’yı 5-2 yendi.

03 Haziran 2023 Cumartesi 21:06
Beşiktaş farklı kazandı....Kasımpaşa 2 - Beşiktaş 5






Beşiktaş farklı kazandı....Kasımpaşa 2 - Beşiktaş 5

   Spor Toto Süper Lig 37.hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa’yı 5-2 yendi.Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Volkan Bayarslan, Cevdet Kömürcüoğlu ve Erdem Bayık hakem üçlüsü yönetti.

   Karşılaşmanın 10.dakikasında Beşiktaş’ta Welinton sarı kart gördü.20.dakikada Beşiktaş Gedson Fernandes ile 1-0 öne geçti.30.dakikada Beşiktaş Cenk Tosun ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmanın 45+3.dakikasında Kasımpaşa’da Haris Hajradinovic sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci Yarı;

   Karşılaşmanın ikinci yarısında 49.dakikada Beşiktaş Vincent Aboubakar ile 3-0 öne geçti.58.dakikada Kasımpaşa’da Haris Hajradibovic ve yasin Özcan oyundan çıktılar.Yerine Fode Koita ve mounir Choular oyuna girdiler.62.dakikada Kasımpaşa Aytaç Kara ile skoru 3-1 yaptı.68.dakikada Beşiktaş’ta Jacksan Muleka yerini Tayfur Bingöl’e bıraktı.79.dakikada Beşiktaş Tayfur Bingöl ile 4-1 öne geçti.82.dakikada Beşiktaş’ta Arthur Masuaku sarı kart gördü.

   83.dakikada Kasımpaşa’da Valentin Eysseric yerini Berat Kalkan’a bıraktı.85.dakikada Kasımpaşa’da Mamadou Call yerini Ahmet Ergin’e bıraktı.86.dakikada Kasımpaşa Ryan Donk ile skoru 4-2 yaptı.90+2.dakikada Beşiktaş’ta Vincent Aboubar, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal ve Salih Uçan oyundan çıktılar.Yerine Kerem Atakan Kesgin, Umut Meraş, Atiba Hautchinson ve Berkay Vardar oyuna girdiler.90+10.dakikada Beşiktaş penaltı kazandı.Atiba Hautchinson penaltı atışından skoru 5-2 yaptı.

   Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa’yı 5-2 yendi. 

Süper Lig 37.Hafta Maç Sonuçları;

Süper Lig 37.Hafta Puan Durumu;

Süper Lig 38.Hafta Maç Programı;

Tablolar.TFF

Son Güncelleme: 03.06.2023 23:42
Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.