Beşiktaş Feyenoord maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş - Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Feyenoord maçı kadrosu, Beşiktaş Feyenoord hangi kanalda?

29 Temmuz 2014 Salı 07:43
Beşiktaş Feyenoord maçı saat kaçta hangi kanalda?






Beşiktaş Feyenoord maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş - Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Feyenoord maçı kadrosu, Beşiktaş Feyenoord hangi kanalda?


Beşiktaş, ilk maçta 30 Temmuz Çarşamba günü Hollanda'nın Feyenoord takımına konuk olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu heyecanı başlıyor. Galatasaray'ın grup aşamasından katılacağı kupada, Beşiktaş, ilk maçta 30 Temmuz Çarşamba günü Hollanda'nın Feyenoord takımına konuk olacak. Feyenoord Beşiktaş maçı D Smart'tan yayınlanacak. Şampiyonlar Ligi elemelerinde yarın ve 30 Temmuz'da toplam 15 karşılaşma oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk maçlarının programı (TSİ) şöyle:
29 Temmuz Salı:
20.30 Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Malmö (İsveç) 21.15 Slovan Bratislava (Slovakya) - Sheriff (Moldova) 21.30 Debrecen (Macaristan) - BATE Borisov (Belarus)
30 Temmuz Çarşamba:

18.00 Aktobe (Kazakistan) - Steaua Bükreş (Romanya) 18.30 Karabağ (Azerbaycan) - Salzburg (Avusturya) 19.00 HJK Helsinki (Finlandiya) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi) 19.00 AEL Limassol (Kıbrıs Rum Kesimi) - Zenit (Rusya) 19.00 Dnipro (Ukrayna) - Kopenhag (Danimarka) 20.00 Grasshoppers (İsviçre) - Lille (Fransa) 21.00 Standard Liege (Belçika) - Panathinaikos (Yunanistan) 21.00 Feyenoord (Hollanda) - Beşiktaş (Türkiye) 21.00 Ludogorets (Bulgaristan) - Partizan (Sırbistan) 21.15 Aalborg (Danimarka) - Dinamo Zagreb (Hırvatistan) 21.30 Maribor (Slovenya) - Maccabi Tel Aviv (İsrail) 21.45 Legia Varşova (Polonya) - Celtic (İskoçya)

Bilic'in, Feyenoord planı hazır
Demba Ba transferiyle forvet bölgesine çok kritik bir isim kazandıran Beşiktaş'ta, bir başka kazanan da Kerim Frei oldu. İngiltere'den tanıştığı Senegalli oyuncuyla kısa süre sonra samimiyeti ilerleten ve bütün günü beraber geçiren genç futbolcunun idmanlarda da Demba Ba ile sergilediği uyumlu futbol Teknik Direktör Slaven Bilic'in de dikkatini çekti. Geçen sezonki 4-2-3-1 sisteminden vazgeçmeyen ancak sağ kanatta Gökhan Töre'nin boşluğunu henüz dolduramayan Hırvat teknik adam, iki futbolcu arasındaki bu uyum sonrası Kerim'i, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde yapılacak olan Feyenoord maçında sağ açıkta oynatmaya karar verdi. Bilic, geçen sezon yüzüne bakmadığı genç oyuncunun hazırlık maçlarındaki performansından oldukça etkilendi. Hırvat çalıştırıcı, antrenmanlarda Kerim'in paslarıyla Demba Ba'yı daha iyi beslediğini görünce Gökhan Töre'nin yokluğunu genç oyuncuyla gidermeye çalışacak.
Ruiz'den mesaj var
Bu arada River Plate takımında forma giyen Lanzini'nin transferinin suya düşmesinin ardından Beşiktaş'ın gündemine hızlı bir giriş yapan Bryan Ruiz, Fulham'dan ayrılma sinyali verdi. “Premier Lig'de oynamak istiyorum o yüzden Fulham'da kalmam zor gözüküyor” diyen Kosta Rikalı futbolcu, “Yakında Avrupa'dan menajerimle görüşmek için gelecekler. Tekliflere göre değerlendirme yapacağız” dedi. Fulham'la görüşme halinde olan Beşiktaş, 8 milyon avroluk bonservisi düşürmeye çalışıyor.

Biletler satışa çıkıyor
Kartal'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövaşında Feyenoord'la 6 Ağustos'ta Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geleceği maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Passolig kartı olan siyah-beyazlı taraftarların satın alabileceği biletlerin fiyatı 25 TL'den başlıyor, 150 TL'ye kadar yükseliyor.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.