Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı

Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıtttı.

17 Temmuz 2019 Çarşamba 20:18
Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı






Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı

   Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıtttı.Beşiktaş futbol takımlarının 2019-2020 sezonunda giyeceği formalar, kulübün sosyal medya hesabından ve adidas firması tarafından taraftarların beğenisine sunuldu.

Forma tanıtımında kaleci Loris Karius ile kadın futbol takımı oyuncusu Didem Karagenç yer aldı.

Yeni sezon formalarına ilişkin adidas'ın açıklamasında görüşleri yer alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Hayatın her anında gururla taşıyacağımız 2019-2020 futbol sezonu formaları yepyeni bir heyecan ve başlangıcın habercisi olarak taraftarımızla buluşuyor. Bu heyecana kadın futboluna olan inanç ve desteğimizle birlikte hem iç saha hem de deplasman kadın formalarımızı ortak etmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş futbol takımlarının yeni sezonda giyeceği formalar yarın satışa sunulacak. İşte yeni formaların tasarım hikayeleri...

2019-2020 Sezonu Beşiktaş 3. forma tasarımı geçmişten esinleniyor. 93-94 sezonundan ilham alan formada; farklı bir görünüm yakalamak amacıyla geleneksel siyah ve beyaz renklere ek olarak göz alıcı lila rengi de kullanılıyor.

Beşiktaş’a ait klasik tasarımdan ilham alan ve adidas’ın Tango tasarım dili ile üretilen 2019-2020 Sezonu Beşiktaş Deplasman Forması, cesur ve güçlü görünümü ile dikkat çekiyor.2019-2020 Sezonu Beşiktaş İç Saha Forması; diyagonal adidas ikonik 3 bant detaylarıyla 90’lı yıllardan ilham alıyor ve beyaz rengiyle asaleti temsil ediyor.

(Sözcü)

Son Güncelleme: 17.07.2019 20:34
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşYeni SezonForma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.