Beşiktaş'lı Pepe Porto'ya transfer oldu

Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Pepe eski takımı Porto'ya transfer oldu.

08 Ocak 2019 Salı 16:30
Beşiktaş'lı Pepe Porto'ya transfer oldu






Beşiktaş'lı Pepe Porto'ya transfer oldu

    Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Pepe eski takımı Porto'ya transfer oldu.Beşiktaş'tan ayrılan Portekizli savunma oyuncusu Pepe, eski takımı Porto'ya döndü.Siyah-beyazlı takımla sözleşmesini karşılıklı fesheden 35 yaşındaki Pepe, Portekiz temsilcisi Porto ile 2021 yılına kadar sözleşme imzaladı. Transferi sosyal medya hesabından duyuran Porto, eski futbolcusunu Portekizce, İspanyolca ve İngilizce "Evine hoş geldin" mesajıyla karşıladı. 

Kariyerinde 2004-2007 yılları arasında Porto forması giyen Pepe, tüm kulvarlarda 89 maça çıkmış ve 8 gol atmıştı. Yıldız futbolcu, bu dönemde 2'si ligde olmak üzere toplam 6 kez kupa sevinci yaşamıştı. Porto Pepe transferini bu fotoğrafla duyurdu;

Beinsports

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşPortoPepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.