Beşiktaş Lizbon'da ağır yaralı

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş, Sportin Lizbon'a deplasmanında 4-0 yenildi

04 Kasım 2021 Perşembe 07:32
Beşiktaş Lizbon'da ağır yaralı






Beşiktaş Lizbon'da ağır yaralı

    Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş, Sportin Lizbon'a deplasmanında 4-0 yenildi.Beşiktaş bu sonuçla grupta oynayacağı iki maçı kalmasına rağmen Şampiyonlar Ligi’nde tur atlama ümidini tamamen yitirdi. Siyah beyazlıların 3. olarak Avrupa Ligi Play-Off turuna katılma ihtimali matematiksel olarak devam etse de mucizelere kaldı.

     Sporting Lizbon 10 dakikada bulduğu 3 golle soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle girerken, goller Pedro Gonçalves (31’p, 38′) ve Paulinho’dan geldi. İkinci yarının 56. dakikasında Pablo Sarabia’nın attığı gol maçın skorunu 4-0 olarak belirledi. Öte yandan, siyah beyazlıların Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza 90+1’de ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Lizbon karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Beşiktaş, gruptaki dördüncü maçını da kaybederek 0 puanla son sırada yer aldı.

(Skor)

Son Güncelleme: 04.11.2021 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.