Beşiktaş puan kaybetye devam etti

Süper Lig’in 36’ıncı haftasında Demir Grup Sivasspor evinde Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.

20 Nisan 2021 Salı 21:50
Beşiktaş puan kaybetye devam etti






Beşiktaş puan kaybetye devam etti

   Süper Lig’in 36’ıncı haftasında Demir Grup Sivasspor evinde Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı.Bu sonuçla Beşiktaş şampiyonluk yarışındaki rakibi Fenerbahçe’nin BAY geçeceği haftada puan farkını açma şansını kaybetti.

    Uzun bir aradan sonra Beşiktaş golcüsü Aboubakar’ı ilk 11’de oynattı.İlk yarının sonunda Aboubakar'ın sakatlığının nüksetmesiyle ikinci yarıya N’Koudou değişikliği ile başladı.

  Hücumda istediği etkinliği bir türlü yakalayamayan Beşiktaş duran toplarda da aradığı galibiyet golünü bulamadı.Karşılaşma golsüz sona erdi.

    Rıza Çalımbay yönetiminde ligin özellikle ikinci yarısında geçilmesi en zor takımlardan biri haline gelen DG Sivasspor yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.

   Bu sonucun ardından puanını 72’ye çıkaran Beşiktaş liderliğini sürdürdü. Siyah beyazlılar Fenerbahçe ile farkı 3 puana çıkardı 1 maçı eksik Galatasaray ise lideri 65 puanla takip etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.