Beşiktaş ŞAMPİYON

Süper Lig'in 42. ve son haftasına averajla Galatasaray'ın önünde lider giren Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 yenerek Şampiyon oldu.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 22:22
Beşiktaş ŞAMPİYON






Beşiktaş ŞAMPİYON

   Süper Lig'in 42. ve son haftasına averajla Galatasaray'ın önünde lider giren Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 yenerek Şampiyon oldu.Beşiktaş, 10. dakikada Vida'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Göztepe 24. dakikada Alpaslan'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Beşiktaş 69. dakikada Ghezzal'in penaltı golüyle skoru 2-1'e getirdi.Karşılaşmada başka gol olamdı ve Beşiktaş 2-1 kazanarak Şampiyon oldu.Beşiktaş 16. kez zafere ulaştı

   Beşiktaş gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Siyah-beyazlıların direkt gruplara kalması için Manchester City’nin Şampiyonlar Ligi’ni kazanması ya da Chelsea’nin Premier Lig’de ilk 4’te yer alması gerekiyor.

   Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta hem futbolcu hem teknik direktör olarak şampiyon olan ilk isim olmayı başardı.

   Beşiktaş altyapısından yetişip şampiyonluklar yaşayan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı formayla 1991-1992, 1994-1995 ve 2002-2003 sezonlarından sonra teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşayarak adını bir kez daha tarihe yazdırdı.

Göztepe: İrfan Can, Murat, Alpaslan, Atınç, Berkan, Esıtı, Obinna, Ndiaye, Soner, Halil, Jahovic

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Gökhan Töre, N’Koudou, Larin

 

Son Güncelleme: 16.05.2021 09:33
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.