Beşiktaş şampiyonluğu zora soktu

Süper Lig'in 41. haftasına 81 puanla lider giren Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara aldı

11 Mayıs 2021 Salı 22:09
Beşiktaş şampiyonluğu zora soktu






Beşiktaş şampiyonluğu zora soktu

   Süper Lig'in 41. haftasına 81 puanla lider giren Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.Karşılaşmada  38. dakikada Fatih Karagümrük, deplasmanda Balkovec ile 1-0 öne geçti.İlk yarı Fatih Karagümrük'ün 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında  54'. dakikada Beşiktaş, Ghezzal ile skoru 1-1 yaptı.77'. dakikada Fatih Karagümrük'te Zukanovic Mensah'a yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 80. dakikada on kişi kalan Fatih Karagümrük, Borini ile skoru 2-1 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fatih Karagümrük karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

   Bu sonuçla Beşiktaş 81 puanda kalırken, Fatih Karagümrük puanını 57 yaptı.Son hafta Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile oynarken, Fatih Karagümrük evinde Yukatel Denizlispor ile oyanacak. 

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Necip, Ljajic, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Yedekler: Utku, Emre, Montero, Bilal, Rıdvan, Serdar, Dorukhan, Mensah

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Ndao, Borini, Sobiech

Yedekler: Yavuz, Koray, Mevlüt, Efe, Muhammed Egemen, Salibur, Aksel, Serhat, Lens, Castro

Son Güncelleme: 12.05.2021 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.