Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı

Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş evinde MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak son derece kıymetli 3 puandan oldu.

16 Nisan 2021 Cuma 21:13
Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı






Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı

  Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş evinde MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak son derece kıymetli 3 puandan oldu.Karşılaşamada ilk gol 45+4'de Beşiktaş'tan geldi.MKE Ankaragücü oyuncusu Ante Kulusic kendi kalesine attığı golle Beşiktaş 1-0 öne geçti.İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısından 52. dakikalarda  Ante Kulusic’ in kendi kalesine attığı ikinci golle Beşiktaş 2-0 öne geçti.65. dakikada MKE Ankaragücü,penaltıdan Paintsil ile durumu 2-1 yaptı.90+3. dakikada MKE Ankaragücü penaltıdan Paintsil 2-2 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 2-2 bitti.

    Bu sonucun ardından lider Beşiktaş 71 puana yükselirken, Ankaragücü de haftayı 37 puanla kapattı.

   Ligin 36. haftasında Beşiktaş, Salı günü 19.00’da Sivasspor ile deplasmanda; Ankaragücü ise Çarşamba günü saat 16.00’da Denizlispor ile sahasında karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşMKE Ankaragücü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.