Beşiktaşın acı kaybı

 Beşiktaş Vodafone Park İşler çalışanı Derviş (Ali) Aktepe vefat etti.

28 Eylül 2018 Cuma 08:49
Beşiktaşın acı kaybı






Beşiktaşın acı kaybı

   Beşiktaş Vodafone Park İşler çalışanı Derviş (Ali) Aktepe vefat etti.Tüm camiayı yasa boğan bu ani ölüm karşısında kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;

Vodafone Park İdari İşler Emektarımız Derviş (Ali) Aktepe'yi Kaybettik

Hayatı Beşiktaş olan, siyah-beyaz ile yaşayan hem taraftarımız hem emekçimiz Derviş (Ali) Aktepe nam-ı diğer Kriz Ali, bugün aramızdan ayrıldı.

Vodafone Park'ta fenalaşan ve Acıbadem Taksim Hastanesi'ne kaldırılan Aktepe, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Derviş (Ali) Aktepe için 29 Eylül Cumartesi günü saat 11.30’da Vodafone Park’ta bir tören düzenlenecektir. Törenin ardından Aktepe’nin cenazesi, Dikilitaş Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Camiamıza başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.