Beşiktaş, Sergen Yalçın'la devam dedi 

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın konusu dün çözüme kavuştu.

14 Haziran 2021 Pazartesi 18:01
Beşiktaş, Sergen Yalçın'la devam dedi 






BeşiktaşSergen Yalçın'la devam dedi 

   Beşiktaş'ta Sergen Yalçın konusu dün çözüme kavuştu.Beşiktaş Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin görüşmeler konusunda görevlendirdiği Asbaşkan Emre Kocadağ, Roma'daki İtalya-Türkiye maçı dönüşü soluğu Çeşme'de aldı. Emre Kocadağ, Sergen Yalçın ile bir araya geldi ve Sergen Yalçın, 1 yıllık mukavele şartı koydu ve bu talep yönetim tarafından kabul görüldü.

    Anlaşma süresinin 1 sezon olacağı sözleşmede Sergen Yalçın'a senelik 1.7 milyon Euro ödeneceği öğrenildi. Şampiyonluk bonusunun da yer alacağı sözleşme detayları Başkan Çebi'nin onayından geçti. Başarılı teknik adam, bu hafta İstanbul'a dönüp Çebi'yle bir araya gelecek. Siyah-beyazlı kulüp, yeni anlaşmayı resmi açıklamayla duyuracak. Yalçın, 1 Temmuz'da topbaşı yapacak takımın başında görevine devam edecek.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
Sergen YalçınBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.