#BirlikteGüçlüyüz | Darüşşafaka Galatasaray karşılaşmasında tribünler kadınların
Darüşşafaka Spor Kulübü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde günü takım ve renk ayrımı gözetmeden,
#BirlikteGüçlüyüz demek için
Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu Tribünlerine Tüm Kadın Basketbol severleri davet ediyor. Darüşşafaka Spor Kulübü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;8 Mart Pazar Dünya Kadınlar Günü’nde Tribünler Kadınlara Ücretsiz.
8 Mart günü takım ve renk ayrımı gözetmeden, #BirlikteGüçlüyüz demek için Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu Tribünlerine Tüm Kadın Basketbol severleri davet ediyoruz.
Darüşşafaka Spor Kulübü olarak aldığımız kararda;8 Mart Pazar günü
ING Basketbol Süper Ligi 22.hafta da Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda oynayacağımız Galatasaray Doğa Sigorta müsabakasında, Tribünler kadın basketbol severlerin olacak.Her zaman dediğimiz gibi
#BirlikteGüçlüyüz#BirlikteGüçlüyüz demek için, tüm kadınlarımızı bekliyoruz.Kadın izleyicilerimiz için hazırladığımız özel davetiyeler, maç günü salon gişesinde sizleri bekliyor.
Mücadele saat 17.30 ’da başlayacaktır.Saygılarımızla
Darüşşafaka Spor Kulübü