Brezilya 7-1 mağlup oldu, Nepalli kendini astı

2014 Dünya kupası yarı final karşılaşmasında, bir Nepal'li genç kız hayranı oluğu Brezilya'nın Almanya'ya 7-1 yenilince skora dayanama

10 Temmuz 2014 Perşembe 09:17
Brezilya 7-1 mağlup oldu, Nepalli kendini astı






Brezilya 7-1 mağlup oldu, Nepalli kendini astı

2014 Dünya kupası yarı final karşılaşmasında, bir Nepal'li  genç kız  hayranı oluğu Brezilya'nın Almanya karşısında  7-1 yenilince skora dayanamayıp kendini astı.

Yarın final maçı Breazilya Almanya karşılaşmasında ,Brezilya kalesinde 7 gol görünce tarihinin en büyük hezimetini yaşadı. Brezilya milli futbol ytakımı hayranı 10. sınıf öğrencisi Nepal'li bir genç kız hayranı olduğu takımın ağır yenilgisine dayanamayıp kendini astı.Babası yurt dışında yaşayan kızın annesi ve büyükanne'si ile yaşadığı öğrenildi.

Genç kızın cesedi otopsi için morga göütürülüken , polis olayın cinayet olabiliceği ihtmali üzerine soruşturma başlattı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.