Bursa fırtınaya yakalandı

 Bursaspor evinde Trabzonspor'a yenilerek düşme hattındaki tehikesini sürdürdü.B

13 Nisan 2019 Cumartesi 08:03
Bursa fırtınaya yakalandı






Bursa fırtınaya yakalandı

   Bursaspor evinde Trabzonspor'a yenilerek düşme hattındaki tehikesini sürdürdü.Bursaspor Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta mücadelesi başladı. Ligde alt sıraları ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta zirve takibini sürdürmek isteyen Trabzonspor, 28 puanla 15. sırada yer alan ateş hattından çıkmak isteyen Bursaspor’u deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup etti.

   Fırtına bu sonuçla 49 puana yükseldi ve 3. sıradaki Beşiktaş’la puan farkını maç fazlasıyla 1’e indirdi. Bursaspor ise 28 puanda kaldı ve maç fazlasıyla Göztepe’nin bir puan önünde 15. sıradaki yerini korudu. Maçta Trabzonspor’a üç puanı getiren golü 46’da oyuna dahil olan Abdülkadir Ömür, 68’de Anthony Nwakaeme’nin pasında muhteşem bir vuruşla kaydetti.Mesut Bakkal yönetiminde ilk maçına çıkan Bursaspor ilk yarının belli bölümleri ve maçın son bölümü dışında etkili bir görüntü çizemedi. Trabzonspor’da Abdülkadir’in yerde kaldığı pozisyonda VAR uyarısıyla 80’de penaltı kararı çıktı. Topun başına gelen Sosa 81’de penaltıda Okan’a takıldı. Okan başarılı kurtarışıyla takımını oyunda tutmayı başardı.Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

BURSASPOR: Okan, Latovlevici, Ertuğrul, Barış, Badji, Aytaç, Saivet, Tunay, Yusuf, Sakho

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Majid, Ibanez, Sosa, A. Parmak, Olcay, Yusuf, Nwakaeme, Ekuban

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

(Skor)

Son Güncelleme: 13.04.2019 08:07
Anahtar Kelimeler:
BursassporTrabzosnspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.