Bursaspor antrenmanında şehitler için saygı duruşu

BURSASPOR cumartesi günü saat 17.00’de Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarını dün Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Dağlıca’da 16 askerin...

08 Eylül 2015 Salı 17:55
Bursaspor antrenmanında şehitler için saygı duruşu






BURSASPOR cumartesi günü saat 17.00’de Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarını dün Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.
Dağlıca’da 16 askerin şehit olması, ardından bugün Iğdır’da 14 emniyet mensubunun şehit olması nedeniyle Bursasporlu futbolcular, çalışma öncesi saygı duruşunda bulunarak Türk bayrağı ile basın mensuplarına poz verirken, teröre tepkilerini de sessizce dile getirmiş oldular.
Bursaspor’da Çek Milli takımından sakat dönen Tomas Sivok tesislerde tedavi olurken, Hollanda maçında sakat sakat forma giyen kaptan Serdar Aziz ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Bu arada milli maçları olan Stoch, Advincula, Aziz Eraltay ve Dzsudzsak’ın bugün ve yarın takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.
Bursaspor istasyon çalışmasının ardından, 5’e 2 yaptı. Yeşil beyazlı futbolcular daha sonra, orta ve şut çalışması yaparken, yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde ise yarı sahada çiftkale maç yaptılar.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.