Bursaspor'da galibiyet coşkusu

BURSASPOR'un 1-0 geriye düştüğü maçta Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenmesi, büyük sevinç yaşattı. Maçın 16'ncı dakikasında kaleci Harun'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen galip gelen yeşil beyazlı...

02 Mart 2015 Pazartesi 11:15
Bursaspor'da galibiyet coşkusu






BURSASPOR'un 1-0 geriye düştüğü maçta Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yenmesi, büyük sevinç yaşattı. Maçın 16'ncı dakikasında kaleci Harun'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen galip gelen yeşil beyazlı futbolcular, taraftarlarının büyük sevgi gösterileriyle karşılaştılar.
VOLKAN ŞEN:"ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM"
Geçtiğimiz hafta 2'nci defa baba olan kaptan Volkan Şen, kazanma arzusu ile mücadeleden galibiyetle ayrıldıklarını dile getirdi. Volkan Şen şunları söyledi:
"Gerçekten güzel bir mücadele örneği gösterdik. Bu galibiyeti hak ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 10 kişi kalmamıza rağmen sanki rakip 10 kişiymiş gibiydi. Kazanma arzusu ile oynadık ve hedefimize ulaştık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman bu desteği bekliyoruz. İnşallah böyle devam eder." 
OZAN TUFAN: "TARAFTARIMIZ EKSİKLİĞİMİZİ HİSSETTİRMEDİ"
Genç orta saha oyuncusu Ozan Tufan ise şunları söyledi:
"Taraftarlarımızın vermiş olduğu destek ile sahada eksik kaldığımızı hissetmedik. Zor maçtı. 10 kişi kalınca ipler onların eline geçti. Biz mücadeleyi bırakmadık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Biz iyi takım olduğumuzu kanıtladık. Mutluyuz. Taraftarımızın desteği ile 10 kişi olmamıza rağmen 11 kişi gibiydik. Bu desteği her maç bekliyoruz. Harun ağabey kırmızı kart görünce maçın kötü gideceği hissine kapıldım ama sonrada toparladık. Okan da maşallah çok özgüvenli ve iyi oynadı. Okan’a da çok teşekkür ediyoruz."
JOSUE: "GENÇ OKAN ÇOK İYİ OYNADI"
Bursaspor'un Portekizli orta saha oyuncusu Josue, ligde ilk kez forma giyen genç kaleci Okan Kocuk hakkında değerlendirmede bulunurken şöyle konuştu:
"Güzel bir galibiyet oldu. Aramızdan birisi için maç çok daha özeldi. Okan, profesyonel ligdeki ilk maçında süre aldı. Bence çok güzel performans gösterdi. Galibiyette önemli rol oynadı. Okan gibi futbolcuların yükselişi izlemek benim için özellikle çok zevkli durum."
BEKİR YILMAZ: "TARAFTARIMIZ COŞTURDU" 
Bekir Yılmaz ise eksik kalmalara alıştıklarını belirtirken şöyle dedi:
"Zor oldu ama güzel oldu. Ne olursa olsun 3 puan almamız gerekiyordu. Uzun bir süre 1 kişi eksik oynadık ama o bir kişinin yerine herkes biraz daha fazla koştuğu zaman onu hissetmiyorsunuz. Çok güzel bir ortam vardı. Çaykur Rizespor maçında da eğer bu taraftarımız yanımızda olsaydı biz o maçı da kazanırdık. Bundan sonra bizi yalnız bırakmasınlar. Biz geriye düşsek, 10 kişi bile kalsak bu destekle maçları çeviririz." 
ŞAMİL: "GALİBİYETİ HAK ETTİK"
Mersin İdmanyurdu maçında stoper oynayan Şamil Çinaz, galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirtti, şunları söyledi:
"Netice açısından istediğimizi aldık. Tek zaafımız 10 kişi kaldık. O pozisyonda daha iyi durmam lazımdı. 10 kişiyle galip geldik. Bu durum takımın içindeki ruhu sahaya yansıttığımızı gösteriyor. Taraftarımızın desteği ile mağlup olmadan yolumuza devam edeceğiz. 72 dakika 10 kişi oynamak zordu. Ama golden sonra oyun kontrolü bizdeydi. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Okan Kocuk kardeşimizi de tebrik etmek gerekiyor. Hiç ummadığı bir anda kaleye geçti. Çok iyi oynadı. Böyle tecrübe kazanacak. İdmanda çok iyi çalışıyordu bugün de iyi bir kaleci olduğunu gösterdi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.