Çanakkale Belediyespor filede Cemre Erol'la anlaştı

KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde ikinci sezonunu geride bırakan Çanakkale Belediyespor'da yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan yönetim, dış transferde ilk anlaşmayı yaptı. Çanakkale temsilcisi, geçen sezon Nilüfer...

21 Mayıs 2015 Perşembe 12:57
Çanakkale Belediyespor filede Cemre Erol'la anlaştı






KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde ikinci sezonunu geride bırakan Çanakkale Belediyespor'da yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan yönetim, dış transferde ilk anlaşmayı yaptı. Çanakkale temsilcisi, geçen sezon Nilüfer Belediyespor'da forma giyen smaçör Cemre Erol'u renklerine bağladı. Pasör çaprazı olarak da görev yapan 23 yaşındaki voleybolcu, daha önce TED Kolejliler, Ereğli Belediyespor, Gazi Üniversitesi, Fenerbahçe ve Halkbank'ta oynamıştı.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.