Canınız sağ olsun Filenin Sultanları

 Türkiye Sırbistan maçı ile Filenin Sultanları tüm Türkiye'ye final heyecanı yaşattı.

08 Eylül 2019 Pazar 22:14
Canınız sağ olsun Filenin Sultanları






Canınız sağ olsun Filenin Sultanları

   Türkiye Sırbistan maçı ile Filenin Sultanları tüm Türkiye'ye final heyecanı yaşattı. 16 yıl sonra Kadınlar EuroVolley'de yeniden finale yükselen Türkiye, son Avrupa ve dünya şampiyonu Sırbistan karşısında 3-2 mağlup oldu ve ikinci kez gümüş madalyanın sahibi oldu.

  Türkiye Sırbistan maçı ile 2019 Kadınlar EuroVolley heyecanı sona erdi. Ankara’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda tarih yazan ve 16 sene sonra adını bu turnuvada yeniden finale yazdıran Filenin Sultanları, grupta karşı karşıya geldikleri Sırbistan’la bu kez finalde kozlarını paylaştı. Türkiye 2003’ün ardından yeniden gümüş madalya kazandı.

Salon: Ankara

Hakemler: Juraj Mokry (Slovakya), Koen Luts (Belçika)

Türkiye: Meliha İsmailoğlu, Kübra Akman, Meryem Boz, Hande Baladın, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol (Simge Şebnem Aköz, Ebrar Karakurt, Cansu Özbay, Fatma Yıldırım, Şeyma Ercan)

Polonya: Kakolewska, Wolosz, Stysiak, Alagierska, Smarzek-Godek, Medrzyk (Grajber, Stenzel, Efimienkno-Mlotkowska, Maj-Erwardt, Wojcik, Zaroslinska-Krol, Kowalewska)

 TÜRKİYE 2-3 SIRBİSTAN / 25-21, 21-25, 21-25, 25-22, 13-15

(Skor)

 

Son Güncelleme: 08.09.2019 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.