Çaykur Rizespor’dan teröre tepki

Muhammet KAÇAR/RİZE, () – SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor da yaşanan terör saldırılarına tepki gösterildi. Çaykur Didi Stadyumunda Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet...

08 Eylül 2015 Salı 19:10
Çaykur Rizespor’dan teröre tepki






Muhammet KAÇAR/RİZE, () – SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor da yaşanan terör saldırılarına tepki gösterildi.
Çaykur Didi Stadyumunda Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hikmet Karaman ve futbolcular ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez” yazılı pankartın önünde ellerinde tuttukları Türk bayrağı ile teröre tepkilerini gösterdi.

Öte yandan Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaşanan terör saldırıları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Son günlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde düzenlenen terör saldırısı ve ardından sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. En başta hayatını kaybeden evlatlarımızın aileleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türk Polis Teşkilatı olmak üzere Milletimizin başı sağ olsun.”

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.