Çaykur Rizespor kupada rahat kazandı

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Çaykur Rizespor evinde Boyabat1868 Spor'u 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi. 

18 Ekim 2022 Salı 17:24
Çaykur Rizespor kupada rahat kazandı






 Çaykur Rizespor kupada rahat kazandı

    Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Çaykur Rizespor evinde Boyabat1868 Spor'u 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi. Çaykur Didi Stadyumu'nda oyanan karşılaşmayı hakem Ömer Tolga Güldibi yönetti.Karşılaşmada 12. dakikada Çaykur Rizespor Deniz Hümmet ile 1-0 öne geçti.16. dakikada Çaykur Rizespor Yannick Bolasie ile skoru 2-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Çaykur Rizespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 62. dakikada Çaykur Rizespor  Anthony van den Hurk'un penaltı golüyle skoru 3-0 yaptı.Karşılaşmada başka gol olmadı ve Çaykur Rizespor evinde Boyabat 1868 Spor'u 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

Çaykur Rizespor:Zafer Görgen, Seyfettin Anıl Yaşar, Ercan Coşkun, Yannick Bolasie, Srdjan Grahovac, Mithat Pala, Enriko Papa, Emircan Altıntaş, Anthony van den Hurk, Deniz Hümmet, Berkay Uzun    

Teknik Direktör:Bülent Korkmaz

Boyabat 1868 Spor:Mustafa Arslan, Gökhan Akıllı, Ramazan Okatan, Barış Emirhan Doğan, Mikail Usta, Cabbar Çelik, Burak Gençbay, Nurettin Ecevit, Enes Bahadır Bayram, Ömer Sunar, Sinan Uzun 

Teknik Direktör:Kayhan Akbay

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.