Chelsea'den gol fırtınası

  İngiltere Premier lig lideri Chelsea evinde Norwich City'i adeta gol oldu yağdı.7-0.

23 Ekim 2021 Cumartesi 20:51
Chelsea'den gol fırtınası






Chelsea'den gol fırtınası

    İngiltere Premier lig lideri Chelsea evinde Norwich City'i adeta gol oldu yağdı.7-0.Karşılaşmanın 8. dakikasında Chelsea,  Mason Moun'un golü ile 1-0 öne geçti.18. dakikada Chelsea,  Callum Hudson-Odoi ile skoru 2-0 yaptı.42. dakikada Chelsea gol yağmuru devam etti. Reece James skoru 3-0 yaptı.45. dakikada Norwich City'de Pierre Lees-Melou sarı kart gördü.Karşılaşmanın ilk yarısı Chelsea'nın 3-0 galibiyeti ile tamamlandı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 55. dakikada Norwich City'de Ben Gibson sarı kart gördü.57. dakikada Chelsea, Ben Chilwell ile 4-0 öne geçti.62. dakikada Cehelsea, Norwich City'de  Maximillian Aarons'un kendi kalesine attığı golle skoru 5-0 yaptı.65. dakikada Norwich City'de Ben Gibson kırmızı kart gördü.83. dakikada Norwich City'de Mathias Normann sarı kart gördü.85. dakikada Chelsea, penaltı kazandı. Mason Mount penaltı golü ile skoru 6-0 yaptı.90. dakikada Chelsea,  Mason Moun ile maçta skoru 7-0 yaptı.Karşlaşmadan Chelsea 7-0 galip ayrıldı.

    Bu sonuçla Chelsea 22 puanla liderliğini sürdürürken, Norwich City 2 puanla lig sonuncu olarak kaldı.

İngiltere Premie Lig Puan Durumu;

Son Güncelleme: 23.10.2021 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.