Cristiano Ronaldo ilk maçında şov yaptı

 İngiltere Premier Lig maçında  Cristiano Ronaldo'nun 12 yıl sonra tekrardan formasını giydiği Manchester United evinde Newcastle United'i 4-1 yendi. 

11 Eylül 2021 Cumartesi 19:13
 Cristiano Ronaldo ilk maçında şov yaptı






 Cristiano Ronaldo ilk maçında şov yaptı

   İngiltere Premier Lig maçında  Cristiano Ronaldo'nun 12 yıl sonra tekrardan formasını giydiği Manchester United evinde Newcastle United'i 4-1 yendi. Cristiano Ronaldo'nun müthiş oynadığı ve 2 golle süslediği karşılaşma nefesleri kesti.Karşılaşamanın ilk yarısının. sonlarında 45. dakaikada Manchester United,  Cristiano Ronaldo'nun golü ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısını Manchester United 1-0 önde kapattı.

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 56. dakikada Newcastle United, Javier Manquillo skoru 1-1 yaptı.62. dakikada Manchester United, Cristiano Ronaldo ile skoru 2-1 yaptı.80. dakikada Manchester United, Bruno Fernandes ile durumu 3-1 yaptı.90. dakikada Manchester United, Jesse Lingard ile karşılaşmada 4-1 öne geçti.Karşılaşamda başka gol olmadı ve Manchester United karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

    Bu sonuçla Manchester United puanını 10 yaparken,  Newcastle United 1 puanda kaldı.

Manchester United:David de Gea, Harry Maguire, Raphael Varane, Luke Shaw, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Aaron Wan-Bissaka, Nemanja Matic, Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood, Jadon Sancho

Teknik Direktör:Ole Gunnar Solskjaer

Newcastle United:Freddie Woodman, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Matt Ritchie, Javier Manquillo, Isaac Hayden, Miguel Almiron, Joseph Willock, Sean Longstaff, Joelinton, Allan Saint-Maximin    

Teknik Direktör:Steve Bruce

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.